Spil de nyeste spil når de udkommer

Køber du adgang til Xbox Game Pass åbner du op for over 100 titler af både nye Xbox One spil og ældre spil til Xbox 360. Samtidig får du adgang til nye spil samme dag som de udkommer.

Xbox nye platform er dog stadig relativt ny og derfor må du, i skrivende stund, nøjes med 34 nye titler til Xbox One og 71 ældre spil fra Xbox 360 æraen.

Seneste artikler om Xbox Game Pass

    No posts found.

Men du kan ikke streame...

Der er desværre et par ting som taler imod Game Pass når det kommer til at være konkurrencedygtig. Platformen tillader ikke at streame direkte, men blot at du får adgang til at downloade de forskellige spil – som der lige nu ikke er overvældende mange af.

Det at platformen kræver at man skal downloade og installere spillene på sin harddisk medfører ventetiden, som vi kender den fra når man køber et enkelt spil. Derfor er Game Pass ikke den hurtigste tjeneste, hvis du ønsker at komme i gang med en masse nye spil lige her og nu.

Til gengæld tilbyder Microsoft dig 20% rabat, hvis du er blevet så glad for et spil at du får lyst til at købe det.

xbox game pass

Xbox Game Pass Ultimate

Der er to forskellige Game Pass du kan vælge når du opretter en profil på Xbox Game Pass.

Standard Pass giver dig adgang til en række spil, som du kan spille lokalt på din Xbox One.

Game Pass Ultimate giver dig til gengæld den fulde pakke, hvor du får adgang til alle spil i biblioteket og samtidig kan bruge de online features i spillet. Der medfølger Xbox Live Gold når du køber Ultimate medlemskabet, så her ender du faktisk med en ret god handel.

Virker også på PC

Du kan også vælge at køre spillene på din PC, og med Xbox’s app kan du downloade spil fra din mobil direkte til din konsol.

Læs også: Geforce Now 

 

Luk menu