Få øjeblikkelig adgang til over 600 titler

Med Playstation Now kan du få hurtig adgang til over 600 titler. 250 af disse kan downloades, så du har mulighed for at spille offline. Det betyder at du kan spille så mange spil som du vil uden at skulle bruge plads på din harddisk. Der er ingen tidsbegrænsning for hvor længe du kan spille et spil, og du kan have flere spil i gang på samme tid.

På Playstation Now finder du de store Blockbuster-hits, som du nu har mulighed for at prøve til en brøkdel af prisen. Vil du tage kampen op mod mafiaen i Mafia 3, ride ud i det vilde vest i Red Dead Redemption eller ræse afsted i de vilde superbiler i Assetto Corsa? Så er det her du har muligheden.

Du kan prøve Playstation Now i en 7 dages prøveperiode. Det giver dig ubegrænset adgang til hele biblioteket uden at du skal betale en krone for det.

Seneste nyt om Playstation Now

    No posts found.

Nye spil hver måned

Playstations spil-bibliotek indeholder i skrivende stund over 600 titler fra PS2, PS3 og PS4. Du skal dog ikke bekymre dig om at løbe tør for nye spil – Playstation tilføjer nye spil til biblioteket hver måned.

Fantastisk lyd og grafik

Alle spil i PS Now biblioteket leveres i fuld 5.1 surroundsound i original opløsning. Spiller du fra en Playstation Pro kan du få helt op til 4K opløsning.

Eksklusive spil med Playstation Now

Blandt de 250 spil som er åbne for download finder du AAA-blockbustere, som Bloodbourne, Red Dead Redemption, For Honor, Mafia III og mange flere. Playstation Now byder også på en masse eksklusive PS4-spil, som alle også kan streames direkte til din Playstation 4 eller PC.

PS Now er desuden det eneste sted hvor du kan spille titler som The Last of Us, Heavy Rain og God of War 3 på din Windows PC.

Playstation Now er også familievenlig gaming

Når du streamer spil fra Playstation Now, har du altså uanede muligheder for at blive underholdt. Men det er ikke kun for dem der vil nørde de sidste nye spil.
PS Now byder også på masser af familievenlige eventyr, med et stort udvalg af LEGO-titler, Tropico 5 og klassikeren Rachet and Clank. Så tag børnene med på sjove og kreative eventyr og gør skærmtid til famillietid.

playstation now

Spil på Playstation eller PC

En af de ting som virkelig gør at PS Now skiller sig ud fra mængden er, at det er muligt både at streame spil på din konsol og på din PC. Det eneste du skal bruge for at streame på din PC er en 5 Mbps internetforbindelse, en kontroller (DualShock 4, DualShock 3 eller en anden controller med XInput) og den gratis Playstation Now PC app. Playstation anbefaler dog at man bruger DualShock 4 eller 3 for at være helt sikker på den bedste spiloplevelse.

Luk menu