Jump Gaming

Jump Gaming er en streamingtjeneste, hvor du får adgang til mere end 100 indie spil til en virkelig fair pris på bare 4,95 $ om måneden. Til at starte med får du 14 dages prøveperiode, så du hurtigt kan se om tjenesten er noget for dig.

Seneste nyt om Jump

    No posts found.

Du støtter de små

En af de rigtig positive ting ved Jump er, at du med dit abonnement støtter en masse små spiludviklere. Det er dem som eller bliver overset i markedet hvor de konkurrerer med de store drenge. Er du til indie games, så er Jump det rigtige sted for dig at søge hen. Du finder virkelig mange gode og atypiske spil som blandt andre “Teslagrad“, “Pony Island”, og “She Remembered Caterpillar”. Spil som i manges øjne er spil der burde promoveres meget mere end de gør, men som ofte bliver væk i mængden. 

Spiludviklerne får ikke, som mange andre steder, et “flat-fee” for at sælge deres spil, men bliver i stedet belønnet for hvor længe en bruger spiller deres spil. Udover at være en god forretning for spiludviklerne, så giver det også dig en garanti for at mange af spillene er udviklet til at underholde længst muligt. 

jump gaming guide

Spil så meget og så længe du vil

Du er på ingen måde begrænset af, hvor meget eller hvor længe du har tænkt dig at game. Med Jump Gaming er der ingen restriktioner på hvor meget tid du kan bruge på et spil. 

Som mange af de andre streaming tjenester tilbyder Jump også en rigtig god streaming kvalitet, hvor du med en stabil netforbindelse ikke bliver skuffet over lange loadtider eller forsinkelser på skærmen. Der er intet der skal downloades før du kan gå i gang – alle spil streames direkte fra Jumps servere. 

Ingen begrænsninger på udvalget Jump Gaming

Netop fordi Jump Gaming udelukkende beskæftiger sig med indie games, går de let og elegant uden om et af de største problemer som mange af de store udbydere løber ind i. Ofte er det sådan at en udbyder er bundet af visse leverandør aftaler, som afgrænser dem fra at bringe nyt ind fra rivaliserende udbydere – f.eks Playstation Now exclusives vs. Xbox. Fordi Jump koncentrerer sig om indie games er dette problem ikke-eksisterende.

Luk menu