Spil som du vil med Google Stadia

Google Stadia er en ny streamingplatform fra Google, hvor du kan streame alle spil fra Stadias bibliotek direkte på din smartphone, tablet, PC, konsol og endda fra dit SmartTV. 

Med Stadia er din adgang til spil ikke længere begrænset af hvilken enhed du sidder med. Alt du skal bruge er en god stabil internetforbindelse. 

Seneste nyt om Google Stadia

    No posts found.

Spil hvor som helst, når som helst

Vælger du at streame spil fra Stadia, kan du spille præcis når det passer dig. Du er ikke længere bundet til at have PC’en foran dig. Du logger blot på Googles servere fra din enhed, og så er du klar til at spille. 

Netop fordi du logger på Googles servere, er der heller ingen ventetid. Spillet skal ikke først installeres på din harddisk og du kan derfor komme i gang på få sekunder. 

Med en kompetent HDR-grafik og bløde billedfrekvenser er du sikker på at opnå en fantastisk gamingoplevelse og hvis din enhed kan trække det, leverer Google op til 4K HDR ved 60 FPS. Det afhænger selvfølgelig af den enhed du vælger at spille fra og din internetforbindelse, men har du disse to i orden er Google Stadia din nye ven. 

Afspil video

Hop fra spil til spil uden ventetid

Med Google Stadia er det ikke nødvendigt at downloade eller opdatere spillene undervejs. Alt bliver klaret for dig hos Google, og du er altid sikret de nyeste og opdaterede spil på platformen. 

Du kan altså starte et spil med det samme på få sekunder, og hvis du bliver træt af det, kan du hurtigt hoppe videre til et nyt spil uden ventetid. 

Stream spil direkte fra Youtube

Du kan gå fra at se videoer på Youtube til at spille dine favoritspil med et enkelt klik. Google integrerer mange af deres tjenester, så du får en så glidende oplevelse som muligt. Der vil løbende blive tilføjet flere integrationer til udvalgte spil.

Læs om alle mulighederne der er ved at streame spil til PC her

Luk menu