Geforce Now opgraderer dine enheder

Geforce Now er en gratis beta version af en lidt utraditionel streaming service. Der vil udkomme en kommerciel version på et senere tidspunkt, men hvornår melder Geforce intet om.

Med Geforce Now kan du streame selv de mest krævende spil på din bærbare PC, dit Shield TV og selv din MacBook uden at skulle bruge Bootcamp eller Parallel.

Læs også: Stream fra alle dine enheder med Google Stadia

Geforce har sat en begrænsning på 4 timer, hvilket betyder at du maks kan spille 4 timer i en session. Herefter skal du stoppe din session og starte en ny. Tidsbegrænsningen er indført for at sikre at alle brugere har lige adgang til serverne der hoster spillene.

Seneste nyt om Geforce Now

    No posts found.

Gør din enhed til en kraftfuld Gaming PC med et enkelt klik

Med din profil streamer du dine spil gennem en virtuel server, som sørger for at du får de nødvendige specifikationer til de mest krævende spil. Derfor behøver du ikke selv at sidde fra en kraftfuld Gaming PC – det klarer serveren for dig.

Du kan med andre ord transformere stort set alle bærbare og stationære computere til den vildeste gaming maskine. Geforce Now er drevet af NVIDIA GeForce GPU’er, så du er sikret høj kvalitet og ydelse. Hvis du stadig synes at reaktionstiden er for langsom til dig, kan du aktivere Ultra Streaming som øger hastigheden fra 60 til 120 FPS

geforce now

Over 400 spil understøttes lige nu

I skrivende stund understøtter Geforce lidt over 400 titler, som kan streames gennem deres virtuelle servere. For at få adgang til disse spil skal du selv eje dem gennem din Steam, Uplay eller Battle.net konto. Til gengæld slipper du for driveropdateringer og spilrettelser. Det klares på den virtuelle server.

Ejer du ikke selv spil, kan du stadig komme i gang med free-to-play biblioteket.  

Se alle understøttede spil her.

Luk menu